Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


La biblioteca Armand Cardona presenta el llibre ‘L’hora del taper’ de Marga Pradas

L'hora del taperLa biblioteca Armand Cardona Torrandell, coincidint amb la fira Temps de Vi, organitza vàries activitats amb la voluntat de difondre i promoure la cultura vitivinícola, la cuina i la gastronomia. Una d’aquestes activitats és la presentació del llibre L’Hora del taper. Receptes senzilles i saludables per menjar fora de casa de Marga Pradas.
La presentació, que es realitzarà aquest dijous 29 de maig a les 18:30h, anirà a càrrec de la pròpia autora i comptarà amb la presència del vilanoví Pere Tapias, que recentment també ha publicat un llibre sobre cuina: Tapias Variades: les receptes dels oients d’El Suplement de Catalunya Radio, 18 anys en antena.

Hora del taper

L’hora del taper és un llibre molt pràctic per tots aquells que han de menjar sovint fora de casa i representa un síntesi de la tasca que la Marga porta desenvolupant mitjançant el seu blog al llarg d’aquests darrers anys, en els que ha acumulat més de 3000 receptes de taper.
El blog el defineix la seva autora com a “un blog de les cuines (el que cuina cadascú) de la cuina (lloc on ens trobem a la feina per dinar el nostre taper)”. Un recull receptes senzilles i econòmiques, idees culinàries i notícies per omplir el taper, el tupper, el tuper, la carmanyola o la fiambrera, i fer que menjar a la feina sigui agradable, i fins i tot, lúdic.

blog_guanyador_2013Cal destacar també el fet que aquest blog ha estat guardonat com a Millor blog 2013 en la modalitat de cuina per l’associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement) i que, en finalitzar l’activitat, la seva autora ens farà una petita demostració de recepta de taper.

Per últim us facilitem l’enllaç al Pinterest que l’autora ‘alimenta’ amb els diferents plats que va incorporant al seu blog; segur que farà delir a més d’una aficionat a la bona cuina!

L’altra activitat relacionada amb la cuina, aquesta per a públic infantil, és el taller familiar Mini sushi, a càrrec de Marmiton, crecer cocinando, que es realitzarà el dissabte 31 de maig a les 12h i pel qual encara queden places disponibles.
Els més menuts de la casa, ajudats per un familiar, podran experimentar amb el menjar i faran dues versions de maki (rotlles japonesos) amb pa de motlle i ingredients adaptats als nens com crema de cacau, foie, tonyina,… A la biblioteca els que s’hagin apuntat trobaran preparats els ingredients, les eines per treballar, els davantals i les fitxes didàctiques i unes taules grans per treballar-hi tots junts al voltant.

Us deixem amb la BSO del ‘Tast de vins i formatges’ que varem celebrar el passat divendres; podeu ampliar-la amb els vostres temes preferits:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari