Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Presentació del DVD Homo Baby Boom

PortadaAvui a les 18h, la Biblioteca Armand Cardona Torrandell acull la presentació del DVD Homo Baby Boom: Famílies lesbianes i gais. 

Es tracta d’un documental sobre la vida quotidiana de les famílies homoparentals que té com a objectiu de donar visibilitat i fer pública la normalitat de les famílies de mares lesbianes i pares gais.  

El documental ha estat enregistrat gràcies a la col·laboració desinteressada de sis famílies de Catalunya i del País Valencià. 

El documental esta produït per l’Associació de Famílies Lesbianes i Gais – FLG i realitzat per l’Anna Boluda. 

Anna Boluda és periodista i realitzadora de documentals. Aquest és el seu segon treball, després de l’èxit de Queer Spawn, un documental sobre famílies lesbianes i gais als Estats Units. 

El documental va acompanyat de la guia didàctica que pretén ésser una feina eficaç per donar a conèixer aquestes famílies i trencar així prejudicis i estereotips de la societat. A més a més vol aprofundir en la tolerància i el respecte cap a tot els tipus de famílies. 

L’acte està organitzat per l’Espai d’equitat de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i presentat per la Maria José Ariza. 

Us deixem amb el tràiler del documental.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari