Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


La millor música de 2013

Millor 2013

Acabat l’any és moment de fer una valoració musical del bo i millor que ha vist la llum al llarg d’aquest 2013 que estem a punt d’acomiadar.
Durant tot l’any des de les Biblioteques de VNG anem fent una selecció mensual amb aquells discos més destacats que es van publicant; ara us oferim una selecció per al bon gourmet: els 30 discos indispensables que no us heu de perdre si us agrada la bona música i que heu d’escoltar si voleu estar al cas del que s’està fent en l’actualitat.

Si bé en anys anteriors havíem diferenciat entre artistes internacionals i nacionals, hem considerat que és una divisió que no té gaire sentit doncs, cada vegada més, són els artistes d’aquí els que canten en llengües estrangeres i que tenen una projecció internacional.

Millors 2013

Aquesta selecció conté discos de tot tipus i estils: des dels més tecnològics, representats per artistes com Disclosure, John Hopkins, Daft Punk o Oneohtrix Point Never, passant per la música més indie, amb grups com Arctic Monkeys, Vampire weekend o The Strypes, grups espanyols com Soleá Morente y los Evangelistas o Pony Bravo i, com no, el producte fet a casa amb grups com Manel, Anímic i el darrer treball del polifacètic Guillamino.

Per finalitzar us deixem amb una selecció dels CDs que podeu trobar, o que proparement trobareu, a les Biblioteques de VNG:

 

Esperem que us agradi i les compartiu amb les vostres amistats!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari