Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


“Tres és massa” de Màrius Serra

PortadaL’Emma i la Paula són dues germanes bessones que estudien en una escola de la zona alta de Barcelona. En començar el curs, la Paula no pot assistir a classe perquè ha patit un accident esquiant.

Així, la seva germana li explica les novetats que hi ha en el nou curs, entre les quals destaca la presència d’un nou professor d’anglès. L’Emma s’enamora, com s’enamoren els adolescents, d’aquest professor nou, el Mingo.  

En tornar a l’escola, és la Paula la que enamora, sense ella desitjar-ho, el professor d’anglès, el qual acaba de separar-se i queda absolutament enlluernat per la segona bessona que se li presenta a classe, fins a l’extrem d’afirmar que l’Emma és la falsificació perfecta que tanmateix no pot substituir l’original.  

L’Emma i el professor d’anglès ideen per separat dues estratègies per tal de cridar l’atenció del seu enamorat respectiu, el Mingo i la Paula. Les dues estratègies —un atracament i un segrest— s’entremesclen i el resultat final comporta que una de les tres persones aconsegueixi el seu objectiu, que la segona s’hagi de conformar amb una falsificació perfecta i que la tercera aconsegueixi que el professor d’anglès es desenganxi d’ella.  Màrius Serra

Com tothom sap, en qüestions d’amor, tres és massa.

Màrius Serra i Roig (Barcelona, 1963) és escriptor, periodista, autor de mots encreuats, traductor i enigmista.Tot i que ja comptava amb algunes obres publicades, es va donar a conèixer l’any 1994 amb la novel·la Mon oncle. Va presentar el programa sobre llibres Alexandria al Canal 33.

Col·labora habitualment amb el diari Avui, i és el responsable dels mots encreuats en català de La Vanguardia. Estudiós i col·leccionista d’enigmes, jocs de paraules i tots els fenòmens de la ludo-lingüística.Actualment és el que du l’espai Enigmàrius d’El Matí de Catalunya Ràdio.

El Club de Lectura per a Nois i Noies de la Biblioteca Armand Cardona comentarem aquest llibre el dissabte 29 de maig a les 17h. Esteu convidats a participar-hi!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari