Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Planet Cake niños’ de Paris Cutler

Amb Planet Cake niños, els pastissos per a nens són molt més divertits. Aquest és el llibre que podreu trobar com a novetat del mes a la Sala Infantil de la Biblioteca.

Podreu triar entre una gran varietat de pastissos d’allò més creatius i afegir-los divertits personatges modelats amb pasta fondant de colors: el senyor dònut i els seus amics, els polps, els conills ninja… i molts més. La nova proposta de barrejes i combinacions d’aquest llibre únic permet crear centenars de pastissos i figures diferents i eleva la confecció i decoració de pastissos a un nou nivell.

Planet Cake niños ha estat concebut perquè els nens de 8 a 12 anys i els seus pares elaborin pastissos adequats per a qualsevol ocasió. Mitjançant senzilles sèries de fotografies pas a pas i idees per a tot tipus de combinacions, aquests pastissos causaran sensació.

Tot el que necessites és algunes de les tècniques que es descriuen en aquest llibre, uns quants utensilis senzills i una mica de fondant. Totes les nostres figures  per a pastissos han estat concebudes perquè puguin ser elaborades per nens a partir de vuit anys, i no són necessaris utensilis sofisticats per fer-ho.

A Paris Cutler sempre l’ha apassionat fer pastissos i li encanta l’alegria i la sorpresa que causen els pastissos en la seva família i els seus clients.
Paris va adquirir Planet Cake, un petit estudi de decoració de pastissos de Sídney, l’any 2003, i li ha donat prestigi internacional.

A més de produir grans obres de pastisseria artística, Paris imparteix cursos de decoració de pastissos molt populars que atreuen estudiants de tot el món. És l’autora de Planet Cake, publicat en Editorial Joventut, i ha presentat una sèrie documental televisiva de vuit episodis sobre el seu taller.

Si us agrada la rebosteria creativa, a les Biblioteques de Vilanova trobareu més documents sobre aquest tema: pastissos, cupcakes

El gener de 2011 va portar a terme el projecte de convertir la famosa Òpera de Sidney en un enorme pastís. Us deixem amb el vídeo que resum les 2000 hores de feina que va costar fer-lo.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari