Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Docanrol: Johnny Cash at Folsom Prison

LogoDemà divendres 23 d’abril  tindrà lloc al Bosc Cinema Municipal la primera sessió del Docanrol, la I mostra de documentals musicals de Vilanova i la Geltrú.

La mostra, dura fins el divendres 14 de maig, tindrà lloc durant quatre divendres consecutius.  

Totes les sessions començaran els divendres a les 20h i les entrades es compraran al mateix cinema abans de començar i tindran un preu únic de 4 euros. La mostra, organitzada per les Joventuts Musicals de Vilanova i la Geltrú, compta amb la col·laboració de l’IN-EDIT Beefeater, el Festival Internacional de Documentals Musicals de Barcelona.  

La primera projecció es el documental Johnny Cash at Folsom Prison 

Johnny Cash at Folsom Prison és un àlbum enregistrat en viu el 13 de juny de 1968 a la presó de Folsom, California. Van col·laborar amb ells artistes com la June Carter, parella de Cash en aquell moment, Carl Perkins i la banda que acompanyava al cantant habitualment The Tennessee Three. 

El documental, realitzat per en Bestor Cram l’any 2008 va més enllà de l’apunt biogràfic sobre Johnny Cash i es fa una reflexió sobre les institucions penitenciàries, sobre la redempció, la culpabilitat i la mort. Al documental podem sentir els testimonis de Roseanne Cash, Merle Haggard o Marty Stuart, però també els dels presoners i els guardes.

Poster

Durant la sessió, també es podrà veure el videoclip de la canço Dance and Sing del grup vilanoví Biscuit. 

A la Biblioteca podeu trobar alguns dels discos d’en Johnny Cash i la pel·lícula biogràfica En la cuerda floja. 

Us deixem amb el tràiler del documental.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari