Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Selecció de Novetats – Abril

Selecció de novetats

Ja podeu trobar a la Biblioteca Armand Cardona la nova selecció de novetats, en aquest cas la corresponent al mes d’abril, que inclou documents dels diferents fons de la Biblioteca: adults i infantil (lectura i coneixements), música, cinema, fotografia i còmics. 

Aquest mes d’abril destaquem, entre les novetats per adults, la novel·la guanyadora del Premi Nadal 2010, Lo que esconde tu nombre de Clara Sánchez. També us recomanem el llibre Menjar per pensar, pensar per menjar on en Richard Hamilton, artista precursor de l’art pop i Vicente Todolí, ex-director de la Tate Modern de Londres, analitzen l’essència creativa d’El Bulli i la relació de la cuina d’en Ferran Adrià amb l’art.

Portades

A la secció infantil podreu trobar La magia de los libros infantiles  que ens parla de les lectures dels nens en varies èpoques des de les faules d’Isop fins Harry Potter, passant per Robinson Crusoe, Alicia o Peter Pan. És un llibre útil per aquell que ja estigui introduït en el món de la literatura infantil i juvenil.  També podeu veure Pèl o plomes?, un llibre especial per a infants, amb solapes i fotografies per conèixer com tenen recoberts el cos els animals: pell, escates, plomes… 

Entre els còmics podeu trobar el primer volum dels tres publicats fins ara de Jazz Maynard. El dibuixant Roger (Roger Ibañez) i el guionista Raule van estudiar a l’escola de còmic Joso i van començar a treballar plegats l’any 1999. Jazz Maynard va ser editat originalment a França per Dargaud, a Espanya l’edita Diabolo Ediciones i ens parla de les aventures i desventures d’un trompetista de Jazz al barri del Raval de Barcelona. 

I pel que fa a la música destaquem el nou treball discogràfic del trio de Sheffield, Arctic Monkeys. Sota el títol de Humbug, els anglesos ens presenten deu nous temes més pausats i més melòdics que els dels seus àlbums anteriors.   A la secció de cinema us volem presentar Juntos, nada más, la pel·lícula basada en el llibre del mateix títol de l’escriptora francesa Anna Gavaldà. Audrey Tatou i Guillaume Canet donen vida a la parella protagonista d’aquest drama romàntic.  

Més portades 

Al següent enllaç us podeu descarregar el full d’aquest mes: Selecció de novetats – Abril 2010

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari