Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Un món d’aplicacions: Apps de cuina

Als Prestatges Virtuals de la Biblioteca Virtual de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona podeu triar i remena entre tots els recursos que ofereixen: seleccions de webs, guies de lectura, activitats, recomanacions i novetats documentals, bases de dades, enquestes i concursos…, d’aquesta manera podreu saber tant com vulgueu dels temes que més us interessen.

Nosaltres encetem un cicle on us volem recomanar diverses APP’s, aplicacions pels telèfons intel·ligents i tauletes relacionades amb les temàtiques dels diversos prestatges: cuina, esports, cinema, música, cultura popular, etc.

Comencem amb una selecció d’aplicacions sobre el món de la cuina i dels vins.

En aquesta tria hi ha diversos tipus d’app’s: des d’aplicacions per trobar i endreçar les teves receptes fins aplicacions, basades en geolocalització, que t’ofereixen llocs propers on gaudir d’un bon àpat segons les teves preferències. Les aplicacions són gratuïtes.

¿Qué cocino hoy?

Amb el “Modo lectura” ens llegeix en veu alta tots els ingredients, els passos per fer el plat i les observacions de qualsevol recepta que triïs. Una de les característiques més interessant es que et facilita la feina de calcular les proporcions dels ingredients segons els comensals.

iOS
Android

 

15000 Receptes fàcils

Pots sacsejar el telèfon per anar per atzar a una recepta quan et falta inspiració, pots fer una recerca per títol ingredients de la recepta, o categories (Nadal, Acció de Gràcies, Dia de Sant Valentí, etc), guardar les teves receptes favorites al telèfon per accedir sense cobertura, compartir i comentar les receptes a Facebook i informar a la seva xarxa de Twitter que està cuinant aquesta nit!

Android

 

Canal Cocina

Amb aquesta aplicació pots veure totes les receptes del Canal Cocina, 13000 receptes de les quals 1800 les pots seguir, pas a pas, en vídeo. A més pots fer cerca per cuiner, ingredients i tipus de plats. Pots compartir les teves receptes.

iOS
Android

 

Cocinillas

Pensada per a persones que no disposen de molt temps per cuinar i que volen fer una dieta equilibrada sense deixar de banda el preu dels plats. Les receptes van acompanyades de fotografies de la seva preparació, pots cercar per tipus de recepta o seleccionar ingredients que tinguis a casa per veure que et pots preparar amb ells.

iOS
Android

 

Foodspotting

És una de les aplicacions més populars per descobrir bons restaurants. En base a la teva ubicació geogràfica, no només t’oferirà establiments de restauració sinó plats específics segons les teves preferències.

iOS
Android

 

 

Joc de cuina

Aplicació per a mòbils, que alhora és un joc i un receptari, inclou una cuina totalment moblada i equipada i amb tots els ingredients necessaris per aprendre a crear les nostres receptes. Una manera molt visual i divertida d’aprendre, pas a pas, a preparar plats exquisits i originals.

Android

 

 

Todas mis recetas

Aplicació derivada de la famosa web mis-recetas.org, una comunitat internacional de cuina que compta amb més de 35.000 receptes, classificades per tipus, país, ingredients, temps, cost o dificultat. També incorpora, com altres, l’opció d’elaborar una llista de la compra amb els ingredients que fan falta.

iOS
Android

Si voleu trobar més aplicacions relacionades amb el món de la cuina, no dubteu en consultar el Prestatge Virtual de Cuina i Vins.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari