Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Festivals d’estiu VI – Cap Roig

Avui divendres, 26 de juliol, s’inaugura una nova edició d’un dels festivals més particulars que es troben a Catalunya: el Festival Cap Roig 2013.

La singularitat d’aquest Festival li ve donada especialment pel lloc en el que es caproigfa i la tradició que aquest té. Els orígens del castell i el jardí botànic de Cap Roig es remunten a l’any 1927, quan el coronel rus Nicolai Woevodsky, aficionat al dibuix i l’arquitectura, i la seva esposa, l’aristòcrata anglesa Dorothy Webster, decoradora i aficionada a l’arqueologia i a la jardineria, van deixar enrere la seva vida cortesana a Londres per establir-se i construir el seu somni en aquest paratge únic situat en un enclavament singular i especial al costa del mar. Un lloc on reina la natura i la calma.

Actualment, el seu ideari i el seu llegat romanen vius gràcies al compromís de l’Obra Social “la Caixa” amb la conservació del medi ambient i amb la preservació del patrimoni paisatgístic i arquitectònic.

Pel que fa al programa, l’edició d’enguany l’obren avui, després de la baixa d’última hora d’Elton John, els Manel. Resulta un immillorable preludi per a aquest esdeveniment que en les setmanes vinents, i fins el 16 d’agost que clourà amb l’actuació d’Enrique Iglesias, tindrà com a protagonistes a artistes de la talla de Diana Krall, Mark Knopfler, Vicente Amigo, Keane, Pablo Alborán, Katie Melua o Rosario. Programació completa

Una de les novetats que Ediciones Musicales Clipper’s presenta en aquesta Cap Roig Miniedició del Festival de Cap Roig és la creació de la marca Cap Roig Mini, una nova proposta familiar que tindrà com a protagonistes als més petits de la casa. Pensant especialment en els seus propis gustos musicals, obrirem de bat a bat les portes de l’auditori del jardí botànic a pares i fills per a gaudir plegats de concerts i espectacles per a totes les edats en sessió de tarda. Una original i innovadora manera de viure gràcies a la música noves emocions en temps de vacances.
En aquesta edició s’estrena amb Super3 en concert, un espectacle que combina teatre i música, amb novetats, aventures i moltes més sorpreses.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari