Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Llarga vida al Vida Festival!

El primer cap de setmana de juliol, el Faraday, festival més carismàtic de Vilanova i la Geltrú deia adéu als seus seguidors després de deu edicions on han portat a la nostra ciutat el bó i millor de la música independent al Molí de Mar.

Així doncs hem d’acomiadar un esdeveniment…però hem de donar-li la benvinguda a una altre, doncs aquest dissabte 20 de juliol a partir de les 19h, la Daurada Beach Club acollirà els concerts de presentació d’un nou festival, el VIDA Festival.

Quan parlem de VIDA hi ha conceptes que no podem obviar. Reproducció, adaptació i evolució. Aquests tres pilars definiran un nou projecte que tot just emprèn el vol i tindrà la seva primera edició l’estiu del 2014 a un altre indret emblemàtic de la nostra ciutat, els jardins de la Masia d’en Cabanyes.

La vetllada del 20 de juliol serà la seva carta de presentació.

D’una banda, hi haurà dos caps de cartell nacionals. Manel, amb un Disc d’Or sota el braç lidera, sense cap mena de dubte, l’alineació d’aquest esdeveniment.

Maika Makovski es presentarà en format reduït amb motiu dels deu anys de la seva primera visita a Barcelona, i tot seguit, l’ex-Centromatic Will Johnson posarà el punt internacional. Una referència musical nord-americana imprescindible per entendre la música d’arrel contemporània. Un renovador dins aquest gènere i figura indiscutible al costat de noms com Conor Oberst o M. Ward, al seu altre grup Monsters Of Folk.

Rere seu, i evidentment influenciats per ells, els Egon Soda tornen als escenaris, amb Ricky Falkner al capdavant. El talent emergent de vàlius i la renovació electrònica de beGun guiaran els assistents cap al futur, ja de matinada. La nit acabarà amb una sessió d’indiescabreados djs.

Per anar fent boca, les Biblioteques de VNG us hem preparat una petita ‘playlist’ on podreu escoltar els darrers treballs dels grups que actuaran dissabte.

Podeu seguir totes les novetats d’aquest nou festival a les xarxes socials Facebook i Twitter.

Us deixem amb el clip de presentació, una versió acústica del tema ‘Vés, bruixot’, interpretada pels mateixos Manel als jardins de la Masia d’en Cabanyes.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari