Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Dia Internacional de la Música de la mà de ‘El Colectivo’

Com cada any la ciutat celebra del Dia Internacional de la Música el 21 de juny coincidint amb l’inici de l’estiu. Són dues les jornades que VNG dedica a aquesta celebració: avui divendres, dia 21, amb la participació de les escoles de música, i demà dissabte, 22 de juny, amb l’actuació de El Colectivo a l’Auditori Eduard Toldrà.

El Colectivo és una formació integrada pels vilanovins Elisabet Raspall, piano, i Jordi Mestres, contrabaix, amb la participació de l’argentí Ramiro Rosa, bateria. Fruit de la seva interacció neix Converses, l’espectacle que demà presentaran a l’Auditori i que es caracteritza pel diàleg que tots tres músics estableixen a d’alt de l’escenari.

El Colectivo

Converses és el resultat d’aquesta trobada de músics que amb un repertori Conversesoriginal i caracteritzat per la simplicitat, ens transporten en un viatge en el que la música juga un paper descriptiu i evocador.
Prenent com a punt de partida composicions dels tres integrants, i mitjançant la improvisació, es van entrellaçant aquestes fresques melodies creat un suggerent ambient sonor en el qual es reflexa la llum del mediterrani més proper.
Per aquest concert, que se celebra a les 21h, les entrades es poden adquirir el mateix dissabte de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal, a partir de les 20 h a les taquilles de l’Auditori Eduard Toldrà i per Internet a través del web de l’Auditori.

Els aficionats al gènere poden trobar a les Biblioteques Municipals de VNG els diferents treballs editats per la nostra jazzista més internacional: Elisabet Raspall

Pel que fa a la resta de la programació d’aquest Dia Internacional de la Música recordar que durant la jornada d’avui s’ofereix una àmplia i variada programació a diferents places, carrers i espais de la ciutat, amb actuacions gratuïtes de diferents grups i formacions d’alumnes de les escoles de música de la ciutat (l’Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat, l’Escola de Música Freqüències i Musicarea).
Aquestes actuacions són totes gratuïtes i podeu veure el programa complet en el següent enllaç: Dia Internacional de la Música – Programa

Dia Internacional de la Música a VNG

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari