Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


II Trobada de Clubs de lectura de l’Alt Penedès i el Garraf

El divendres 14 de juny, a les 19 h, l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú acollirà la II Trobada de Clubs de lectura de l’Alt Penedès i el Garraf. Tots els membres dels clubs es reuniran per comentar les lectures de l’autora vilanovina Mercè Foradada.

L’objectiu d’aquesta trobada és potenciar l’intercanvi cultural entre persones que comparteixen els mateixos interessos: la lectura i el diàleg.

Ja fa molts anys que les biblioteques organitzen clubs de lectura, entesos com un grup de persones que es reuneixen periòdicament per comentar i intercanviar opinions sobre un mateix llibre que s’ha llegit prèviament, de manera que les opinions dels membres del grup enriqueixen la impressió que ha tret cadascú en solitari. Molts cops també es conviden els autors i les autores dels llibres comentats, de manera que les persones que participen tenen l’oportunitat de conèixer-los personalment i poder-los fer preguntes referides a la seva vivència com a escriptors o respecte el món de la literatura en general.

Els membres dels diferents clubs de lectura participants (al voltant de 200 persones) han llegit, entre setembre de 2012 i maig de 2013, alguna de les obres de l’autora escollida i han realitzat la seva pròpia tertúlia de forma individual.

Aquesta trobada col·lectiva, que comptarà amb la presència de l’autora, inclourà la lectura dramatitzada de diferents fragments de les seves obres a càrrec de l’actriu Lourdes Butí. Serà, també, una oportunitat per als membres dels clubs per conversar amb Mercè Foradada i fer les preguntes o comentaris que els hagin sorgit amb la lectura de les seves obres.

Es pot consultar tota l’actualitat sobre aquesta trobada al blog: Els nostres clubs de lectura

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari