Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Monterrat Nebrera presenta el seu llibre “En legítima defensa” a la biblioteca Cardona

Montserrat NebreraDivendres 26 de febrer, a les 18:30h, la ex diputada pel Partit Popular Montserrat Nebrera ens presentarà el seu llibre a Vilanova i la Geltrú amb l’objectiu de fer entendre el funcionament dels partits polítics actuals i mostrar-nos quines són les seves disconformitats amb l’actual sistema polític. La presentació de l’acte anirà a càrrec de Nacho Corredor, president de Deba-t. 

Montserrat Nebrera és llicenciada en Filosofia Política i en Filologia Clàssica, així com doctora en Dret per la Universitat de Barcelona. Actualment és professora de Dret Constitucional a la Universitat Internacional de Catalunya.Va ser diputada autonòmica al Parlament de Catalunya pel Partit Popular de Catalunya fins que l’octubre del 2009 va presentar la seva renúncia. El seu ideari està marcat per un important segell liberal-conservador. Col·labora habitualment com a articulista i tertuliana a diversos mitjans de comunicació. 

En legítima defensaA En legítima defensa, editat per Planeta, l’autora es permet el luxe de reflectir el seu pensament, més enllà de les limitacions que habitualment els partits polítics imposen als seus representants. Després de criticar l’estat actual de la política catalana, els mitjans de comunicació  i de definir a José Maria Aznar com un “gerro xinès”, el perfil d’aquesta política, que en l’últim congrés del PPC va obtenir un 43% dels vots, queda ben clar. 

Segons paraules recents de la pròpia autora al Facebook la seva voluntat política es podria resumir de la següent manera: “estem engegant una cosa amb escassos precedents: consciència individual de la responsabilitat; voluntat d’aportar una part de la nostra energia per arribar a un món una mica millor; certesa que en la unitat serem imparables; prudència i capacitat de renúncia a formar part del patètic espectacle polític. No hi ha pressa encara que constrenyi, però no hi ha pausa encara que fatigui”, Montserrat dixit. 

Si voleu saber més sobre Montserrat Nebrera podeu consultar els següents enllaços:

Bloc de Montserrat Nebrera 

FaceBook de Montserrat Nebrera 

Us deixem amb l’entrevista que li van fer al Periodista Digital per presentar el seu llibre:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari