Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Trobada d’il·lustradors vilanovins a la Cardona

Aquest dimecres 24 de febrer a les 19h, la Biblioteca Armand Cardona acull la primera trobada d’autors locals sota el lema “La il·lustració vilanovina”.  Els convidats d’aquest més són:

 • Sebastià Serra: Nascut a Vilanova i la Geltrú, 1966. És Llicenciat en Belles Arts i es dedica a l’il·lustració de contes infantils.
 • JuanolO: Nascut a Madrid, 1970, resideix a Vilanova i la Geltrú. Sota aquest pseudònim hi ha el Juan Ortega. És Llicenciat en Belles Arts. Combina la tasca de professor de dibuix amb la d’autor i il·lustrador de contes infantils.
 • Carles Hernàndez: Nascut a Vilanova i la Geltrú, 1970. És Llicenciat en Belles Arts i Dissenyador Gràfic. Treballa de professor a l’Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAiD). 

Dimecres locals: il·lustració vilanovina

… i moderant la xerrada: 

 • Roser Amela: Nascuda a Vilanova i la Geltrú, 1964. És Llicenciada en Belles Arts. Dibuixant i gravadora. Treballa de professor a l’Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAiD). 

Aquesta primera trobada forma part d’una sèrie de conferències i col·loquis mensuals amb l’objectiu de donar a conèixer i difondre l’obra dels autors i autores locals, sigui quin sigui el seu camp d’actuació professional i el públic a qui va dirigida, novel·la, novel·la juvenil, assaig, il·lustració, narrativa… 

Al vestíbul de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell, trobareu una exposició de documents il·lustrats pels autors convidats aquest mes, i a la Sala d’actes una exposició de les seves il·lustracions que podreu visitar fins dissabte 13 de març.

 • Troba al catàleg els contes il·lustrats dels nostres convidats!! 

Encara no teniu el punt de llibre? Potser encara sou a temps d’aconseguir-lo! Passeu per les Biblioteques Municipals o per les llibreries la Mulassa, Llorenç llibres o Ma’at…

Punt de llibre: ilustradors vilanovins

2 Comentaris fins ara

 1. Bea Dijous 25 de Febrer de 2010 - 18:09 h

  Durant dues setmanes podeu veure a la sala d’actes de la Biblioteca originals de tots els autors que van participar a la trobada. No us podeu perdre!

 2. Maria Dimarts 23 de Febrer de 2010 - 17:57 h

  Sóc una fan incondicional del JuanolO i del Sebastià Serra i crec que aquesta idea d’apropar els autors locals és fantàstica.

  Ens donarà l’oportunitat als vilanovins de conèixe’ls de més a prop.

  Felicitats!

Deixa un comentari