Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Geografies Literàries – Cuba

CubaFins el dissabte 27 de febrer podreu trobar al vestíbul de la Biblioteca la primera exposició de fons del 2010 corresponent al cicle Geografies Literàries.

Per fugir del fred del hivern viatgem en primer lloc a l’illa de Cuba.

Cuba, oficialment la República de Cuba, és un Estat del mar Carib integrat per l’illa de Cuba – la més gran i la segona més poblada de les Antilles-, l’illa de la Juventud, i altres illes adjacents.

Cuba es constitueix políticament com a Estat socialista de treballadors, des de la victòria de la Revolució Cubana, adoptant un sistema que, segons la constitució és una república democràtica, que en la pràctica funciona com a Estat comunista. La capital és l’Havana, amb més de dos milions d’habitants.

La literatura, la música i el cinema cubà són coneguts arreu del món, tot i que molts dels seus artistes desenvolupen la seva feina des de l’exili per estar en contra del règim de Fidel Castro.

En aquesta ocasió la guia de lectura que acompanyarà l’exposició de fons la trobareu exclusivament online al web de la Biblioteca i aquí, al Bibliobloc. També podeu descarregar les guies corresponents al cicle de l’any passat.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari