Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Presentació 46 poemes i 2 contes

Aquest matí la sala infantil de la Cardona s’ha omplert de poesia amb la presentació de la novetat editorial 46 poemes i 2 contes de la Joana Raspall. Enguany aquesta poetessa fa cent anys i per celebrar-ho Publicacions de l’Abandia de Montserrat ha triat per a aquest volum 46 poemes dels seus llibres Versos amics, Serpentines de versos, Concert de poesia i 2 contes procedents de Contes del “si és no és” .

Els nens i nenes han pogut gaudir d’una representació teatralitzada a càrrec d’en Bernat Soler, acompanyada d’alguns elements musicals que han enriquit el recital poètic.

Aquesta activitat s’afegeix a les que es realitzen aquest any 2013 pel seu centenari i en commemoració del Dia Mundial de la Poesia que es celebra el proper 21 de març.

La Joana Raspall i Juanola va nèixer a Barcelona l’any 1913 és bibliotecària i va publicar el seu primer llibre de poemes infantils l’any 1981: Petits poemes per a nois i noies. Amb el que va guanyar el Premi Crítica Serra d’Or, i va tenir una menció especial poesia el mateix any. Des d’aleshores ha publicat molts llibres de poesia tan per a infants com per a adults a més d’obres de teatre, contes, novel·les i també diversos diccionaris de llengua catalana.

A la biblioteca trobareu aquest llibre i molts altres escrits per la Joana Raspall:

– A compàs dels versos.
– Bon dia poesia!
– Com el plomisol: poemes i faules.
– Contes increïbles.
– Font de versos.
– Jardí vivent.
– El mal vent.
– El meu món de poesia.
– Pinzellades en vers.
– Serpentines en versos.
– Trampa a la “Uurbanització K”.
-Versos amics.

 

 

1 Comentari fins ara

  1. Imma Diumenge 17 de Març de 2013 - 23:56 h

    Estem contens que hagi anat bé la presentació. He posat al blog de la Joana aquesta referència: Joana Raspall

Deixa un comentari