Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


La fotografia a Vilanova i la Geltrú

PlafóFins el dissabte 20 de febrer podeu visitar a la Biblioteca l’exposició fotogràfica Vilanova posa’t-hi 

Aquesta iniciativa va néixer amb l’objectiu d’apropar la fotografia al públic que al mateix temps fa de model.

150 fotografies divertides i espontànies de grups de gent, de persones soles o de parelles que van realitzar a una parada de la rambla el dia 25 d’abril de l’any passat els fotògrafs vilanovins Isidre Bernet i Isabel Herrera.   

Isabel Herrera va ser durant molts anys responsable del col·lectiu Fotoitaca, vinculat a l’associació de veïns del barri de Sant Joan. Han organitzat cursos per fotografia digital, Photoshop o seminaris amb fotògrafs de renom així com exposicions i diversos concursos de fotografia com el de Sant Joan, el Dones fent món, etc.

Concursos

Durant tot l’any diverses entitats organitzen concursos i exposicions, normalment vinculats al calendari festiu de la ciutat com són el concurs fotogràfic dels Tres Tombs, de Carnaval, de la Festa Major…

FonsVilanova té una fort lligam amb la fotografia i recentment s’ha convertit en la seu de la Federació Catalana de Fotografia, que va néixer al novembre de 1982 amb la voluntat d’adjuntar el treball i l’esforç de les entitats del nostre país, moltes en una trajectòria d’anys. 

La Biblioteca disposa d’un bon fons de documents sobre el tema. Hi podeu trobar llibres teòrics, tècnics, sobre fotografia digital, sobre autors clàssics i moderns…no dubteu a venir-lo a consultar!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari