Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Dia Mundial de Lluita contra la SIDA

SIDADemà, dia 1 de desembre, es commemora a tot el món el Dia Mundial de Lluita contra la Sida amb l’objectiu de recordar i donar a conèixer al món l’epidèmia global de la sida causada per la extensió de la infecció pel VIH. Aquest any se centra a recordar el dret a la salut i a l’accés universal als medicaments.  

A la Biblioteca ens volem unir a aquesta causa i per això hem preparat tot un seguit d’activitats especials:

* Durant tota la setmana podeu trobar al vestíbul de la Biblioteca tots els documents que tenim a la Biblioteca que parlen d’aquesta malaltia: contes, tractats, pel·lícules, novel·les, còmics, etc. 

* Dimarts dia 1 de desembre a les 18h, l’Eva Bolaño ens explicarà el conte La Brenda té un petit dragó.  

Es tracta de la història d’una noia, la Brenda, explicada per la seva mare adoptiva. Brenda és una noia com qualsevol altra, tret d’un detall: porta un drac a la sang. Aquest drac es diu VIH i cal evitar que es desperti.

Dia Mundial Lluita contra la SIDAEn motiu de de la celebració del Dia Internacional de la Infància, el passat dia 20 de novembre, el Centre de Documentació i Recursos Pedagògics de SIDA STUDI va preparar una selecció de contes infantils sobre VIH/sida.

Els 21 relats s’adrecen als més petits de la casa i estan publicats en diverses llengües. La majoria dels contes tenen com a protagonista una nena seropositiva i tenen per objectiu evitar les situacions de discriminació i rebuig per part dels infants i el seu entorn.

Aquí podeu trobar el llistat complert de documents.

Més informació sobre els actes que es celebren a la ciutat al següent enllaç:

 

https://www.vilanova.cat/html/tema/salut/index.html

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari