Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


La Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona estrena Facebook i Youtube

La setmana passada, La Diputació de Barcelona va posar en marxa la pàgina de la Xarxa de Biblioteques Municipals al Facebook i un canal propi a Youtube amb l’objectiu d’apropar l’actualitat de les biblioteques als ciutadans i amplificar el ressò dels continguts de la Biblioteca Virtual.

La pàgina de la Xarxa de Biblioteques Municipals al Facebook inclou notícies i activitats de les biblioteques, però també recomanacions diàries de llibres, música i cinema, així com de les principals novetats publicades a la Biblioteca Virtual, com ara una nova guia de lectura, una selecció de webs lligada amb algun tema d’actualitat o una nova proposta dels prestatges virtuals.

Pel que fa al canal de Youtube, s’hi poden trobar els materials audiovisuals elaborats per la Diputació de Barcelona sobre la Xarxa de Biblioteques Municipals. També inclourà els principals vídeos que elaboren les biblioteques municipals i imatges dels equipaments bibliotecaris que es vagin inaugurant.

Així mateix, recentment també s’ha publicat l’article sobre la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona a la Viquipèdia que recull l’origen i evolució de la Xarxa, les biblioteques que la integren i els principals serveis que ofereix.

Us recordem que les Biblioteques de Vilanova també disposen de pàgina al Facebook on podreu trobar tota la informació relacionada amb les activitats que s’organitzen, entre d’altres continguts interessants!

Us deixem amb un vídeo que parla dels Prestatges Virtuals del web de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari