Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Collita 2012: selecció musical

Acabat l’any és moment de fer una valoració musical del bo i millor que s’ha pogut escoltar durant el passat 2012. Per dur-la a terme s’ha realitzat una selecció cronològica de les principals publicacions que varen aparèixer durant aquest any i que ja varen formar part de les seleccions mensuals que les Biblioteques de VNG fan al seu compte d’Spotify.
Òbviament no es pot dir que hi són tots, però el que si que es pot afirmar és que tots els que apareixen formen part dels millors treballs apareguts dins la immensa producció musical que actualment veu la llum cada any.

Si bé predomina el pop-rock, amb exemples tan diversos com Mujeres, HotChip, Dominique A o Frank Ocean, també tenen cabuda altres estils com per exemple el folk, amb Lídia Damunt, les músiques del món, amb Staff Benda Bilili, l’electrònica, de John Talabot a Flying Lotus, el soul de Michael Kiwanuka o el blues de Dr. John.

Aquest és el resultat de la selecció, ordenats cronològicament per data de publicació, i que, en la seva majoria, podeu trobar al catàleg de les Biblioteques Públiques:

  • John Talabot – Fin
  • Two Door Cinema Club – Beacon
  • Kendrick Lamar – Good kid, m.A.A.d. city
  • Crystal Castles – (III)

A més podeu completar aquesta experiència amb l’escolta d’alguns dels temes d’aquests artistes que us oferim a l’espai de les Biblioteques de VNG a Spotify:

Per a tot aquells aficionats a la música que vulguin estar al dia del que va sonar durant el 2012, poden completar aquesta selecció amb els recursos que els musictecaris de l’AMPLI (Associació de Musictecaris) ofereixen en el seu bloc: Els millors àlbums del 2012 : media, crítics, lectors i musictecaris diuen la seva

Esperem que us agradin aquestes seleccions i les compartiu amb les vostres amistats!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari