Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Connecta’t a Europa

InfoeuropaA la Biblioteca podeu trobar el racó Infoeuropa. Es tracta d’un dels centres d’interès que existeixen a la Biblioteca, creat a finals del 2005, i què gràcies a l’impuls del Patronat Català Pro-Europa ha experimentat un creixement considerable en el temps que porta des de la seva creació.

Bàsicament acull tota aquella informació relacionada amb la Unió Europea (tant a nivell material, llibres, revistes, butlletins,… com a nivell virtual), i la seva intenció és apropar la realitat de les institucions europees als ciutadans per tal que puguin treure el màxim profConnecta’tit. 

Amb la voluntat de difondre aquest fons l’any 2007 la Biblioteca va editar la Guia de recursos de la UE que incloïa, a més del fons bibliogràfic de la biblioteca, un recull dels principals enllaços web relacionats amb la Unió Europea. 

En aquesta ocasió aprofitem per presentar-vos el programa Connecta’t a Europa que, dins el Programa organitzat pel Carnet Jove, inicia la cinquena edició del Viatge de Fi de Curs amb l’objectiu de fomentar la mobilitat cultural entre els joves, apostant per una dimensió europea.

La proposta consisteix en el sorteig d’un viatge a Roma, destinat als alumnes d’ESO i batxillerat, i el sorteig d’un viatge a París, per als alumnes universitaris i de cicles formatius. Els dos viatges inclouen els bitllet d’anada i tornada en avió i un saldo per tal de cobrir les despeses d’allotjament i manutenció.

Més informació: 

Secretaria per a la Unió Europea

EuropeDirect 

Connecta’t a Europa

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari