Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Fes-ho tu mateix!

Des d’avui dijous 29 de novembre fins al proper diumenge dia 2 de desembre es celebra a la Farga de L’Hospitalet de Barcelona, Creativa, el saló de les manualitats, les labors i les belles arts.

Enguany, la fira arriba ja a la seva setena edició. Als seus estands podreu trobar idees i materials per la decoració de la llar, scrapbooking, punt de creu, patchwork, brodat, pintura decorativa i creativa, decoupage, granadures i fornituras, llana i agulles, argila polimèrica, manualitats japoneses, revistes i publicacions, màquines de cosir i moltes coses més.

Tampoc poden faltar les àrees de tallers on podeu fer un tast o perfeccionar les vostres habilitats amb la costura, el ganxet, el paper maixé o qualsevol altra manualitat que us vingui al cap! Podeu consultar el programa complert clicant aquí.

Amb motiu d’aquest esdeveniment, les Biblioteques de Vilanova i la Geltrú hem preparat una guia de lectura on podreu trobar una selecció de documents per aprendre i perfeccionar les vostres tècniques de costura, mitja, ganxet, papiroflèxia…i moltes coses més!

Durant uns dies trobareu la vestíbul de la biblioteca una exposició amb documents de totes aquestes matèries i la guia en format paper.

Aquí podeu descarregar la guia en format pdf:  Fes-ho tu mateix!

Us deixem amb un vídeo de l’edició del 2011 de la fira Creativa.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari