Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Es reprèn el Club de lectura Per a Nois i Noies

Amb l’arribada del nou curs tornen les trobades del Club de Lectura Per a Nois i Noies de la Biblioteca Armand Cardona. 

En aquesta ocasió la lectura que realitzarem serà el llibre Nirvana de Pere Formiguera. 

NirvanaQuan l’Hipòlit Pinyol, ateu convençut, mor en un desgraciat accident, descobreix que, de totes les religions del món, només el budisme l’havia encertat amb allò de l’espiritualitat, i que, si vol assolir el nirvana, haurà de sotmetre’s a les lleis de la reencarnació. En principi, el procés per arribar-hi no li va semblar gaire complicat, però un seguit de reencarnacions desafortunades i hilarants li van fer comprendre que allò anava per llarg…  Pere Formiguera

Pere Formiguera va néixer a Barcelona el 1952 i és Llicenciat en Història de l’Art per la Universitat Autònoma de Barcelona. Com a fotògraf ha realitzat nombroses exposicions personals i algunes de les seves obres es troben en museus d’arreu del món. Ja havia participat en la col·lecció Antaviana Jove com a autor de les fotografies de coberta, es va iniciar en el món de les lletres amb aquesta divertidíssima novel·la.  

El Club de Lectura per a Nois i Noies de la Biblioteca Armand Cardona comentarem aquest llibre el 24 d’octubre a les 17 h. Esteu convidats a participar-hi!

2 Comentaris fins ara

 1. grievous i vader Dimecres 28 d'Octubre de 2009 - 11:25 h

  ens ha agradat molt sobretot One Piece

  VISCA STAR
  WARS!!!

 2. Noelia Dissabte 3 d'Octubre de 2009 - 8:10 h

  Tinc bastantes coses que comentar-hi al club
  jajaja

Deixa un comentari