Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Selecció de novetats – Agost

Selecció de novetats

Ja podeu trobar a la Biblioteca Armand Cardona la nova selecció de novetats, en aquest cas la corresponent al mes d’agost, que inclou documents dels diferents fons de la Biblioteca: adults i infantil (lectura i coneixements), música, cinema, fotografia i còmics.

Entre les novetats per adults us volem recomanar Nutrición en las diferentes etapas de la vida de Judith E. Brown. En aquesta tercera edició trobareu informació rellevant i actualitzada sobre les funcions dels nutrients, les interaccions gen-nutrient, així com les funcions de la grassa corporal, l’activitat física i els complements alimenticis, l’obesitat i la diabetis de tipus 2.

Pel que fa a les novel·les destaquem la traducció al castellà l’esperadísima cinquena part de la saga Canción de hielo y fuego de George R.R. Martin, Danza de dragones.

A la secció infantil trobem el conte publicat per commemorar el quarantè aniversari dels gegants de la Geltrú, Maldecaps al castell. Escrit per la Marta Minella i il·lustrat per en Sebastià Serra ens expliquen les aventures de l’Ulderich i la Guisla.

També volem recomanar el llibre La volta al món en 100 endevinalles amb il·lustracions del vilanoví Sebastia Serrà. Viu un dia de rodatge a Bollywood vora el Taj Mahal, tafaneja per un mercat del Marroc, apunta’t a un safari a Kenya o fes un volt per Moscou. Però no canviïs de
ciutat sense resoldre les divertides endevinalles que es plantegen a cada pàgina i sense descobrir les curiositats que relacionen les unes amb les altres.

Portades 1 

Entre els còmics destaquem Simiocracia, el nou còmic de l’Aleix Saló després de l’èxit d’Españistán. Les causes de la crisi, els antecedents de la crisi, els efectes de la crisi, la corrupció irracional, el govern disfuncional… En aquest llibre ens explica tota la veritat sense anar-se’n per les branques. No podràs parar de sacsejar l’arbre.

Pel que fa a la música us presentem el disc de la cantant revelació de la temporada: Andrea Motis. Dintre de Joan Chamorro presenta Andrea Motis, editat per la Sant Andreu Jazz Band, trobem una selecció de temes escollits dels clàssics del jazz de la primera meitat del segle XX. Farà les delícies dels amants de la bona música.

Per últim, a la secció de cinema volem recomanar la pel·lícula No te muevas de Sergio Castellitto. Producció italiana, amb la participació de Penélope Cruz, que va ser un gran èxit al seu país. Basada en la novel.la homònima de Margaret Mazzantini, explica la dramàtica relació d’Itàlia, una jove prostituta, amb Timoteo, un prestigiós metge, amb qui manté una relació fora del seu matrimoni.

Portades 2
 
En el següent enllaç us podeu descarregar el full d’aquest mes: Selecció de novetats – Agost

Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula recomanada.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari