Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


La festa d’aniversari d’en Teo

El passat divendres 13 de juliol, les llibreries Llorens i La Mulassa juntament amb les biblioteques municipals de la ciutat van organitzar una festa d’aniversari per en Teo, un nen simpàtic i curiós, que ajuda a apropar al més petits al seu entorn: el zoo, l’escola, la platja, el tren, les festes populars i que aquest 2012 celebra el seu 35è aniversari.

Pastís Teo

L’acte va comptar amb la col·laboració de l’editorial Timun Mas i la botiga Anjosmarc.

Al llarg de la tarda unes cinc-centes persones es van apropar a la Plaça de la Vila. Els infants que van assitir, van poder participar en moltes activitats: van jugar a jocs gegants com la oca, la xarranca, el mikado o les bitlles; van pintar làmines, van maquillar-se i, fins i tot, van poder pintar uns murals gegants, que ara mateix es poden veure a les sales infantils de la Biblioteca Armand Cardona i la Biblioteca Joan Oliva.

Plaça de la Vila - Festa Teo

Les activitats van tenir molt d’èxit entre els petits, que també van poder fer-se fotos amb un retallable, fent del germà d’en Teo, en Pau.

En Teo va ser creat l’any 1977 per la Violeta Denou, un pseudònim que amaga a tres escriptores i il·lustradores: la Asunción Esteban, Carlota Goyta i Anna Vidal.

Les seves creadores van ser presents a aquesta festa i van signar exemplars dels llibres d’en Teo i van bufar les espelmes del pastís d’aniversari.

Creadores Teo

Podeu trobar totes les fotos de l’activitat a la galeria de Flickr creada expressament per l’ocasió.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari