Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Juego de tronos: la saga continua amb ‘A dance with dragons’ i la segona temporada de la sèrie

A dance with dragonsEl amants de la saga Cançó de gel i foc, del creador George R. R. Martin, estan d’enhorabona donat que ja s’han estrenat tant la cinquena part de la col·lecció de novel·les, que porta per títol A dance with dragons, com la segona temporada de la sèrie de TV Juego de tronos.

La biblioteca Armand Cardona ofereix a tots els seus usuaris aquest cinquè volum, A dance with dragons, en versió original donat que encara no hi ha cap versió traduïda (ni se’n sap quan sortirà). El futur dels Set Regnes penja d’un fil. A l’est els dracs de Daenerys, l’última descendent de la Casa Targaryen, creixen fins assolir una terrible maduresa. Tyrion Lannister, el nan, escapa de Desembarcament del Rei injustament acusat d’un assasinat que no ha comés. Al nord el protagonisme el té Jon Snow, al de la Guàrdia de la Nit. Tot els conflictes estan revifant i cada vegada és més a prop el gran ball del que tots seran protagonistes…

A més, coincidint amb l’estrena a la TV de la segona temporada de la sèrie Juego de tronos, la Biblioteca té com a novetat la primera temporada d’aquesta memorable saga. Composta per 10 capítols d’una hora, que es divideixen en 5 DVDs, aquest pack serveix per a posar-se al dia de quines són les diferents famílies i les diferents històries protagonistes dels esdeveniments dels Set Regnes.

Les Famílies dels Set Regnes

Juego de tronos - La sèrieL’estiu arriba a la seva fi, l’hivern pot durar una vida sencera i la lluita pel Tron de Ferro ha començat. S’estendrà des del sud, on la calor alimenta conspiracions, cobdícia i intrigues; passarà per les terres vastes i salvatges de l’est i arribarà a les terres gelades del nord, on una paret de gel de més de 300 vares d’altura protegeix el regne de les forces fosques de l’altre costat del mur. Reis i reines, cavallers i renegats, mentiders, senyors i homes honests… tots participaran en el joc de trons.

Aquí teniu la relació de documents de la sèrie de George R. R. Martin que tenim a la Biblioteca:
– Juego de tronos
– Choque de reyes
– Tormenta de espadas
– Festín de cuervos
– A dance with dragons
– Juego de tronos (1a temporada en DVD)

Us deixem amb el tràiler de la 2a temporada:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari