Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Tercera trobada del club de lectura infantil

El passat dissabte 24 de març va tenir lloc la tercera trobada del club de lectura infantil de la Biblioteca Armand Cardona.

Club de Lectura Infantil

Durant aquest mes els membres del club van llegir El secret de Mertixell de Vicent Enric Belda. Podeu veure informació relacionada sobre aquest llibre aquí.

A continuació detallem algunes de les coses que van comentar sobre els llibre.

Tots van dir que no els hi havia agradat gaire, se’ls havia fet una mica pesat i durant la trobada vam acabar parlant d’altres temes, alguns relacionats amb la temàtica del llibre.

Els pares de la Meritxell treballen fóra de casa i ella viu amb els tiets. Els nens i nenes van dir que no els agradaría viure separat dels pares, sobretot de les mares, doncs deien que sense elles sempre hi ha més desordre a la casa!

També van comentar que tampoc els agradaria viure una aventura com la de la Meritxell, sobretot perquè el pare de la Meritxell sacrifica el que més estima, la nena, per poder fer un descobriment molt important.

Aquest mes llegirem dos llibres:

L’arbre de la canyellaL’arbre de la canyella d’Anna Cabeza.

La Rut és la protagonista d’una història plena de bones olors (del restaurant tradicional del pare i l’àvia, del restaurant indi de la veïna amiga del costat, del record de la mare absent) i bones amigues, de contrastos de famílies diferents, de moments amargs i moments dolços, de situacions dures i situacions tendres. Això sí, no hi falta el pessic de sal de l’humor.

És un llibre realista de lectura senzilla però amb un contingut molt interessant.

Què m’està passant?Què m’està passant? de Marc Parrot i Eva Armisén

Què m’està passant? és la pregunta que ens fem quan sentim quelcom per primera vegada o no sabem reconèixer allò que sentim.

Aquest llibre ens parla d’emocions quotidianes com la ràbia, la vergonya o la por, des del punt de vista de qui les està sentint i hi reflexiona.

És un llibre de poesia i les il·lustracions, molt simples, ajuden a comprendre millor els textos. El llibre va acompanyat d’un CD musical. Val la pena escoltar-lo.

El Club de Lectura Infantil de la Biblioteca Armand Cardona comentarem aquestes lectures el dissabte 21 d’abril a les 17:30h. Us esperem!!!

Us deixem amb un vídeo on en Marc Parrot i l’Eva Armisén parlen del seu llibre.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari