Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Les Revistes també existim!

Les + prestades Fins ara encara no havíem dedicat cap notícia a una part del fons de la Biblioteca que habitualment no es té gaire en compte: les Revistes.

Juntament amb els periòdics formen el que es coneix com a fons de Publicacions Periòdiques i permeten que els usuaris estiguin informats, d’una forma freqüent i actualitzada, d’aquells temes que els interessen, com ara esports, cuina, viatges, cinema, moda i tendències, salut, economia, política, etc. 

Us presentem el rànquing de revistes més prestades durant el segon trimestre de l’any 2009 a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona, segons l’índex de préstecs realitzats entre l’1 d’abril i el 30 de juny de 2009:

  1. Les més prestadesLes + prestadesSpeak up

  2. Cuerpomente

  3. Labores del hogar

  4. Patrones

  5. Burda

  6. El Jueves

  7. Mía

  8. El Mueble actual

  9. Muy interesante

  10. Descobrir Catalunya

Revistes novesRevistes novesTambé volem aprofitar per difondre les noves revistes, que juntament amb els diaris 3 de vuit, Cambalache i Marca, hem rebut durant aquest any 2009 i que ja podeu consultar a la nostra Biblioteca: 

Arte fotogràfico, Embarazo sano, DeViajes, Finisher Triatlon, Primeras noticias. El periódico juvenil, Protagonistes, ja!, SportLife, Winx, Pelo New Look, OCU Salud, Top Music & Cine i Hobby Consolas.

Podeu accedir el fons complet de revistes de la Biblioteca, així com tenir accés als Periòdics digitals i al Quiosc.cat, seguint el següent enllaç: 

Revistes, pel·lícules… mira què tenim!!!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari