Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


La millor música del 2011

La millor música del 2011

Acabat l’any és moment de fer una valoració musical del bo i millor que s’ha pogut escoltar durant el passat 2011. Entre els diferents estils hem decidit fer una selecció, a partir de la valoració de revistes especialitzades, com Rock de lux, Mondo Sonoro o Enderrock, i de la nostra pròpia opinió, que ha aglutinat el resultat en música nacional i música internacional, caracteritzada eminentment per formar part dels estils més mediàtics: pop, folk, rock, electrònica, etc.

Dins dels discos internacionals són varis els que han destacat, però per sobre de tots ells trobem un: Let England Shake de PJ Harvey. A compartit l’honor amb altres treballs com Bon Iver, Gather, Son, Holy Ghost de Girls o Hurry Up, We’re Dreaming de M83.
En el següent enllaç accedireu a una selecció que hem fet en l’espai de les Biblioteques de VNG a Spotify i que podeu escoltar clicant aquí:

Selecció internacional

Pel que fa a discos nacionals, sobretot en el cas català, estem d’enhorabona doncs la collita ha estat d’allò més interessant, amb treballs com 10 milles per veure una bona armadura dels Manel, Lamparetes dels Antònia Font o Hannah dels Anímic. De la resta de l’estat cal destacar el darrer treball de Bigott, The Orinal Soundtrack, o Escapar con el anticiclón… de Manos de Topo o La zona sucia de Nacho Vegas.
En el següent enllaç podeu escoltar la selecció de música nacional:

Selecció nacional

Per finalitzar us deixem amb una selecció dels CDs que podeu trobar a la Biblioteca i que tindrem exposats a la secció de música durant aquest dies:

– Skying de The Horrors
– James Blake de James Blake
– We must become… de John Maus
– Space is only noise de Nicolas Jaar
– Train to your lover de The Pepper Pots

– Lamparetes d’Antònia Font
– 10 milles per veure una bona armadura de Manel
– Bigoti vermell d’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien
– La joven dolores de Christina Rosenvinge
– Fuerteventura de Russian Red

Esperem que us agradin aquestes seleccions i les compartiu amb les vostres amistats!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari