Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Festivals Vilanovins I – Faraday

CartellEls dies 3, 4 i 5 de juliol, per sisè any consecutiu, el Faraday ocuparà els jardins del Molí de Mar, a la platja llarga de Vilanova i la Geltrú.

La present edició de l’Absolut Faraday 2009 s’allarga fins diumenge a la tarda amb una sèrie de concerts gratuïts a la platja.

Aquest fi de festa pretén arrodonir la celebració del festival i poder oferir a tots els assistents un dia més de música en el marc de la platja del Far de Vilanova i la Geltrú.

El festival està organitzat pels membres de l’associació vilanovina La Medusa, i aposten per una mostra de pop independent que vol fugir de la massificació dels grans festivals que es celebren a Barcelona i que intenten oferir un cartell de grups relativament allunyats dels circuits musicals més comercials.

Es evident que la proposta funciona, doncs els abonaments per aquest any ja estan esgotats.

Aquest any, els caps de cartell indiscutibles son els anglesos The Divine Comedy que compartiran escenari amb grups com els catalans Manel, dels quals ja vam parlar en aquest bloc, Dorian, Extraperlo, els escocesos 1990s, el japonès, Shugo Tokumaru i els vilanovins Biscuit, que presenten nou disc Cinnamon Fadeout.

Portades

Si no heu pogut aconseguir entrades pel festival i voleu escoltar la música d’alguns d’aquests grups i d’altres que han passat per alguna de les edicions del Faraday no dubteu en venir a la Biblioteca!

Us deixem amb un vídeo de l’actuació de The Pipettes al Faraday 2006.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari