Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Nou racó “Llibres-joc”

jugando.jpg

Un dels aspectes més importats de l’aprenentatge lector és la “lectura per plaer”, passar una bona estona davant d’un llibre a través del relat o les seves il·lustracions, però també hi ha molts llibres que ens ofereixen passar-ho bé a través del joc. A la Cardona hem seleccionat i hem adquirit un munt de llibres per passar-ho molt bé a l’hora que aprenem.

79.JPG

I per què els puguis localitzar fàcilment, hem creat un nou racó que els recull tots:

RACÓ DELS LLIBRES JOC

Tots els llibres d’aquest nou espai estan identificats amb el pictograma de la CDU (Classificació Decimal Universal) que correspòn a Joc, el número 79. Estaran exposats uns dies al plafó del final de la sala, i després els trobaràs a la zona de petits lectors…

jocs.JPG

Trobaràs llibres per buscar objectes, en Wally, els animals del zoo, barrufets, l’Astèrix, el món del futbol, Egipte… Per crear els laberints més meravellosos que et puguis imaginar, per desxifrar enigmes i misteris… per descobrir què hi ha dins d’una ciutat o dins d’un vaixell pirata.

la-foto.JPG

Vine a la Cardona i descobreix el món dels llibres per jugar!

2 Comentaris fins ara

  1. Aleix i Adrià Dimarts 29 de Novembre de 2011 - 11:45 h

    Nosaltres, creiem que aixó està molt bé explicat.
    Es una forma de passar-ho bé amb els llibres.

  2. Aleix i Jon Dimarts 29 de Novembre de 2011 - 11:43 h

    Aquest espai és molt divertit i tal com ho posa, aprens molt mentres et diverteixes jugant a jocs educatius amb llibres.
    Gracies.

Deixa un comentari