Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Mamut, els meus primers còmics

Mamut, el meu primer còmic

Mamut, és una col·lecció de còmics dissenyada i pensada exclusivament per als més petits de la casa. Dirigida per Ed i Max Luchini, va començar a publicar al 2008 i aquest 2011 ja compta amb més de vint títols publicats en català, castellà i francès en tres línies ben diferenciades:

• A partir de tres anys:  la característica principal es que gairebé no hi ha text. El relat es manté mitjançant les vinyetes amb dibuixos.

Open publication – Free publishingMore comics

• A partir de sis anys: a aquesta edat els nens ja tenen incorporat el llenguatge visual i s’han familiaritzat amb el món de les paraules. Les històries que expliquen aquests còmics miren de connectar amb les fantasies dels nens d’aquesta edat: aventures, somnis, humor…

Open publication – Free publishingMore comics

• A partir de nou anys: aquests històries ja tenen més vocabulari i són més complexes, per aconseguir un altre tipus de diversió.

Mamut còmics és una iniciativa de l’editorial de Barcelona, Bang Ediciones i hi han col·laborat autors de la categoria de l’Àlex Fuentes, Fermín Solís, Juan Berrio i Sergio Mora, entre molts d’altres.

A les Biblioteques de Vilanova podeu trobar aquests còmics. Seguiu aquest enllaç al nostre catàleg.

Si voleu estar informats de totes les novetats d’aquesta iniciativa tan interessant els podeu seguir a facebook o al seu blog.

1 Comentari fins ara

  1. Carla i Carla Dimarts 29 de Novembre de 2011 - 11:43 h

    Ens sembla molt bé,perquè fer que els nens més petits puguin aprendre més del que saben està bé. Sembla que amb això apendrem molt més.

    Molts petons!!!!

Deixa un comentari