Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Ens han visitat el Ricardo i el Gusti

El Ricardo Alcántara i el Gusti han estat aquest matí a la Cardona presentant el seu darrer treball conjunt: Les fosques criatures.

alcantara_i_gusti.JPG

Tercera part de la trilogia ambientada a la selva amazònica que va veure la llum amb El xaman de la tribu l’any 2007 seguit de la segona part, La princesa captiva l’any 2009. Amb aquest darrer títol els autors tanquen una trilogia de gran èxit entre els adolescents publicats per Cromosoma.trilogia1.JPG

dibuix_gusti.JPG

El Gusti ens ha regalat aquest dibuix mentre el Ricardo ens presentava els personatges principals de les novel·les:

La Guineu, en Mico i el Colibrí són els protagonistes que inicien la aventura la mateixa nit que neixen. Un dels tres serà el futur xaman de la tribu…

A la Sala Infantil i Juvenil de la Biblioteca trobareu una exposició amb diferents treballs del Ricardo i el Gusti que us podeu emportar en préstec, i si us hi fixeu veureu el dibuix que ens ha fet al llarg de la presentació.

1 Comentari fins ara

  1. Paqui Romero Diumenge 30 d'Octubre de 2011 - 22:51 h

    ¡Al fin! Ya tenemos a las Oscuras criaturas. ¡qué buena imagen! Me congratulo con ustedes, Ricardo y Gusti, por este feliz alumbramiento.Deseo leerlo y disfrutar de las imágenes (Poesía en movimiento)con su colorido, donde Gusti, como pocos, logra interpretar de forma plástica la prosa. Ricardo y Gusti ¡Enhorabuena!

Deixa un comentari