Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


FiMPTeca Session IV– Chico Trujillo

chicotrujillo.jpg

En aquesta ocasió us presentem una de les poques bandes d’arrel sudamericana que visiten el  31è FiMPT i que ens aproparan al seu estil llatí i a la seva ballable cúmbia: els xilens Chico Trujillo amb aquesta curiosa formació musical de cantants d’origen gallec però residents a Bègica: Ialma.

La formació integrada per Aldo Asenjo, Michael Magliocchetti, Tuto Vargas, Juan Gronemeyer, Tio Rodi, Luis Tabilo, Camilo Salinas i Juan Pérez ens presentarà el seu darrer treball Vivito y coleando y actuarà a L’Escenari Central de la Plaça de la Vila el divendres 15 de juliol a les 23:00h.

 

La festa arriba a VNG de la mà d’aquesta banda, una amalgama de ritmes ètnics en la qual la cúmbia colombiana és especiada amb música tropical i ska. Amanida amb un gran sentit de l’humor i unes lletres ben directes. Dotze anys d’experiència durant els quals han rebentat estadis a Sudamèrica, per expandir-se després cap a Alemanya, Bèlgica, Dinamarca, França, Holanda, Suècia, Suïssa,  excel·lint en festivals europeus com els de Roskilde, Fusion o Esperanzah. Ho culminen enguany amb el seu pas, amb pocs mesos de diferència, per la reconeguda fira Babel Med de Marsella i el FIMPT de Vilanova i la Geltrú. Liderats per “Macha” -Aldo Asenjo-, magnetisme de mestres de cerimònies.

Discografia:

Vivito y Coleando – 2010
Plato Único Bailable – 2008
Cumbia Chilombiana – 2007
Fiesta de reyes – 2003
Chico Trujillo y la señora imaginación- 2001

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari