Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Lliurament de diplomes a la Biblioteca Jaume Fuster i a l’Ateneu Barcelonès

Vuit participants de les categories de 9 i 10 anys del IV Premi Atrapallibres! i nou participants d’entre 13 i 14 anys del XIII Premi Protagonista Jove, constituïts ambdós com a jurats a la biblioteca Armand Cardona, recullen personalment el diploma a Barcelona.

Els membres del Premi Atrapallibres a BarcelonaDimecres dia 6 ens hem desplaçat a la biblioteca Jaume Fuster de Barcelona per tal de conèixer els guanyadors del IV Premi Atrapallibres!Una vegada sumats tots els vots dels participants en aquesta edició, gairebé 5000 lectors, el llibre guanyador en la categoria de 9 anys ha estat Els Ratolins de la Senyora Marlow, de Frank Asch, si bé a la biblioteca Armand Cardona el jurat es va decantar per Estimat Max, de D.J. Lucas.

En la categoría de 10 anys El taller de les papallones, de Gioconda Belli, va ser el guanyador.

Els membres del Premi Atrapallibres a Barcelona

Un cop llegit el veredicte, els editors van recollir els guardons i van adreçar unes paraules al públic assistent de part dels autors guanyadors. Aquest acte va finalitzar amb l’actuació del Mag Selvin. Dijous el marc escollit va ser l’Ateneu Barcelonés.En la categoria de 13 i 14 anys el guanyador va ser Kafka i la nina que se’n va anar de viatge, de Jordi Sierra Fabra, si bé als lectors de la biblioteca Cardona els hi havia agradat més La frontera negra, de Silvestre Vilaplana. 

El membres del premi Protagonista Jove a BarcelonaEn la categoria de 15 i 16 va guanyar el premi Tòquio. Tot sol a la gran ciutat, de Graham Marks, encara que la biblioteca Cardona va escollir Viatge a la fi del món, d’Henning Mankell.  

Aquest acte de lliurament de premis i diplomes va comptar amb la presència de l’autor Jordi Sierra Fabra que va agrair el premi adreçant-se a tots els joves assistents amb un llenguatge proper i desenfadat. 

El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil convoca aquests premis amb el propòsit d’estimular la lectura d’imaginació en els nois i noies.

2 Comentaris fins ara

  1. enhac Dijous 14 de Maig de 2009 - 20:04 h

    Si, és veritat, jo també volia felicitar-vos. I espero que la colla que ha participat a l’Atrapallibres se l’hagi passat molt bé.

    L’únic que vaig llegir-me de tots els que heu mencionat és el de Kafka i la nina que se’n va anar de viatge i la veritat és que és molt bo!

    Felicitats a tots!

  2. Maria Dimecres 13 de Maig de 2009 - 11:49 h

    Quina marxa que porteu en aquesta biblioteca! Feu coses molt interessants … és un plaer tafanejar el vostre bloc. Felicitats!!

Deixa un comentari