Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Arriba el ‘Faraday 2011’

Faraday 2011

Un any més, torna al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú el Faraday, el festival amb vistes.

El Festival - 2010Durant aquesta setmana podreu trobar a la secció de música i imatge de la Biblioteca, una exposició de fons amb els enregistraments sonors de molts grups que passaran per aquesta edició.

Tal i com diu la revista especialitzada en música RockDeLux, el Faraday “és una de les cites imprescindibles de l’estiu català. En un escenari idíl·lic i amb un cartell sempre cuidat fins a l’últim detall. El Faraday fuig d’aglomeracions i grans espais i conserva la seva filosofia d’esdeveniment abarcable i gaudible.
Aquest any, a Vilanova i la Geltrú hi ha delicatessens amb la signatura de Ron Sexsmith, John Grant i The High Llamas, un trio d’asos amb arroves de pop colorista, somiador i malenconiós. Des de França, Arnaud Fleurent-Didier: a descobrir. I, com sempre, el producte d’aquí se selecciona entre el millor de cada casa: Espanto, Nacho Umbert & La Companyia, Surfing Sirles, Za!, Aias, Litoral, Emilio José, Bradien… El classicisme de The Bluetones posa la guinda a un Faraday, un altre, que no es pot rebutjar
”.

Cartell del Faraday 2011

Des de la Biblioteca Armand Cardona volem destacar els CDs que podeu trobar en el nostre fons i que hem adquirit amb motiu d’aquest Festival:

Beet, Maize & Corn The High Llamas
Queen of Denmark John Grant
VivalaguerraStanstill
Getting down from the trees Polock
Tu hoguera está ardiendo Klaus & Kinski
MegaflowZa!
EscapistesInspira
Ay… Nacho Umbert & La Compañía
The Suicide of Western Culture The Suicide of Western Culture

Us deixem amb l’actuació del grup Pajaro Sunrise que van realitzar al Faraday del passat any:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari