Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Laia Aguilar a Vilanova i la Geltrú

portada_wolfgang-extraordinari_laia-aguilar-sariol_201703021158Dimarts 20 de febrer continua el cicle de trobades amb les autores finalistes del Premi Menjallibres 2018, amb la visita a Vilanova de la Laia Aguilar, autora de Wolfang (extraordinari) publicat per Columna Edicions.

Aquest dia l’escriptora es trobarà a l’Auditori Eduard Toldrà amb més de 300 alumnes i lectors de 1r i 2n d’ESO dels centres públics i concertats de Vilanova i la Geltrú que participen, voluntàriament, en el Premi Menjallibres.

En Wolfgang té onze anys i un coeficient intel·lectual de 152. Li agrada fer llistes de coses impossibles, esbrinar com es viatja a Neptú, o fabular que es convertirà en un gran pianista. Tocar el piano és la seva passió, per a ell suposa el seu refugi d’emocions.

El dia que la mare mor, li toca anar a viure amb el desconegut del seu pare i inicia un pla per fugar-se a la millor acadèmia de música del món.

Durant el viatge, descobrirà qui és realment el pare, quin secret familiar li amaguen “els grans” i per què té tanta por d’alguna cosa que no s’ha atrevit a explicar mai… Wolfgang qüestionarà en tot moment el món adult, des d’uns ulls intel·ligents, distants i crítics.

La novel·la va guanyar el Premi Carlemany per al foment de la lectura en l’edició de 2016.

Laia AguilarLaia Aguilar va néixer a Barcelona l’any 1976 i és llicenciada en Comunicació Audiovisual. Treballa en el món de la televisió i ha participat com a guionista en sèries com ara Zoo, Ventdelplà, El cor de la ciutat, Infidels, Olor de colònia i Merlí, entre d’altres. És professora d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès i professora de guió a la Universitat Internacional de Catalunya.

Literàriament, ha cultivat el gènere del conte, i l’any 2009 va publicar la seva primera novel·la: Les bruixes de Viladrau (Ara Llibres). Després ha publicat dues novel·les més. Pare de família busca…(Al revés) i la que ens ocupa, Wolfgang (extraordinari).

Trobareu aquests llibres a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona: Laia Aguilar

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari