Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Mamà Brou’ de Maijo Guinovart

Dijous 1 de febrer a les 19h a la Biblioteca Armand Cardona es presentarà el conte il·lustrat de caràcter eròtic, sensual i sentimental, Mamà Brou.

La presentació a càrrec de Francesc Pasqual, poeta i professor. Durant la presentació hi haurà lectures a cura de Teresa Izquierdo, membre de la companyia Titelles Guinyol Didó, amb la participació de l’autora del llibre Maijo Ginovart, i de Montse Virgili de Drudis i Virgili editors.

Mamà Brou és el títol del conte eròtic escrit i il·lustrat per la Maijo Ginovart, pintora i il·lustradora ampostina, amb un llarg recorregut en el món de la il·lustració. La Maijo ens presenta una petita història d’amor, amb final sorprenent, inesperat, brutal.

ballantUns dibuixos plens de color, amb cossos voluptuosos i detalls inesperats (ocells, flors, insectes, sargantanes, tortugues…) que donen al conjunt un toc entre surrealista i alhora profundament quotidià.

Una petita joia que, segur, no us deixarà indiferents.

No és novel·la gràfica eròtica, és un conte, amb poques pàgines, ben il·lustrades per la seva autora, amb una estètica naïf que, sense amagar res, treu tot el ferro al sexe i en deixa la mel.

És una història amable d’amor total que compta amb els trets bàsics que es demanen a un relat: pocs personatges (en són dos), argument senzill i intenció colpidora a curtíssim termini.

Us deixem amb el vídeo promocional del conte.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari