Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Aula de Cinema: Guions i llibres

logo-aula-de-cinema

El proper dimecres 31 de gener a les 11:30h la Biblioteca Armand Cardona Torrandell acull una nova sessió de l’Aula de Cinema, el projecte de col·laboració entre la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals.

El projecte vol difondre la cultura cinematogràfica entre els ciutadans, promoure el rol de les biblioteques públiques com a equipament cultural de proximitat que treballa per a l’accés universal a la cultura i donar visibilitat a les activitats de la Fundació ESCAC. En els darrers anys, les biblioteques han fet un esforç notable per crear col·leccions de cinema actualitzades i de qualitat que reforcen el fons documental de llibres, revistes i música, entre altres, de bandes sonores.

Mitjançant una sèrie de conferències programades a diferents Biblioteques de la xarxa, pretén fomentar el gust pel cinema del públic i acostar-los el procés de creació d’una pel·lícula.
Les conferències les imparteixen professors en actiu de l’Escola així com directors sorgits d’aquesta amb pel·lícules estrenades comercialment.

En Daniel Agudo ens farà Panoràmica general, amb exemples audiovisuals, al voltant de les regles bàsiques d’adaptació de material prèviament publicat a guió cinematogràfic.

Durant la xerrada ens parlaran d’un bon grapat de llibres i les seves corresponents adaptacions a la pantalla gran. Tot seguit us presentem les que podeu trobar a les Biblioteques de Vilanova.

Llibres

vidas cruzadas Watchmen_comic_alan_moore todos los hombres del presindente tiburon libro sueñan los androides con ovejas electrias puentes madison county señor de las anillos libro perdida misery libro la-metamorfosis-y-otros-relatos-de-animales_9788467006872 las cuatro estaciones libro-lo-que-queda-del-dia_1 la biblia La colmena libro incendies libro hobbit libro harry potter i llibre Hamlet libro gone_with_wind francotirador El-hombre-que-pudo-reinar el nombre de la rosa  dublineses libro doctor-zhivago libro diez negritos libro corazon de las tinieblas chacal libro batman comic asesinato orient libro

 

 

Adaptacions cinematogràfiques

watchemn vidas cruzadas dvd tiburon señor de las anillos dvd perdida dvd misery dvd Los puentes de madison los diez mandamientos la cosa dvd la mosca dvd La colmena incendies dvd harry potter dvd Hamlet el hombre que pudo reinar dvd-lo-que-el-viento-se-llevo-gone-with-the-wind-1939--D_NQ_NP_501011-MLM20469036788_102015-F dublineses dvd cuenta conmigo diez negritos dia del chacal dvd blade runner batman vuelve asesinato orient apocalypse now dvd

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari