Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Aigua i pedra’ de Clams

VRCLAMS002Aquesta setmana us presentem com a novetat ‘Aigua i pedra’, el segon treball discogràfic del grup Clams.

Clams va sorgir de l’èxit que va tenir el projecte Música per a la Inclusió, que té la finalitat de contribuir a canviar la mirada envers les persones amb diversitat funcional, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social del col·lectiu.

La banda està formada per una dotzena d’alumnes de la Coral de l’Escola d’Educació Especial Mare de Déu de Montserrat del Guinardó i diversos músics que formen part de bandes de l’escena musical independent barcelonina (Pool, Maika Makovski, Teatre Magnètic, Mery Lemon, Clara Luna i Soon)

Clams va autoeditar el seu primer disc a mitjans de l’any 2014 juntament amb el seu videoclip “A sobre d’un coet”. L’any 2015 van presentar el seu segon treball “Aigua i Pedra” enregistrat i mesclat a Cal Pau Recordings i masteritzat per Charly Chicago.

Aquest mes d’octubre acaben d’editar el seu tercer treball ‘Ciclorama’, amb la discogràfica La Produktiva Records i distribució per part de Discmedi, on transmeten la maduresa artística i musical assolida durant de tots aquests anys com a banda.

Clams presentaran el seu darrer treball en concert a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú el proper divendres 1 de desembre.

1457023386_13

Aquest concert s’inclou en el programa d’activitats de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú que ha dedicat l’any 2017 a promoure la inclusivitat i vetllar per fer de les biblioteques espais inclusius i accessibles a tothom.

Trobareu el disc al catàleg de les Biblioteques de Vilanova: Clams

Us deixem amb el making-off del disc.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari