Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Has d’esperar a créixer per llegir obres clàssiques? No!

No, és clar que no! Et proposem que descobreixis els clàssics adaptats a la teva edat que trobaràs a la Sala Infantil de la biblioteca Armand Cardona.

Les obres clàssiques ho són justament perquè no envelleixen. Parlem de literatura al marge d’un temps que avui en dia encara ens sedueix perquè escapen de modes i tendències cícliques i sobreviuen a qualsevol best seller. De fet, aquestes obres sí que són grans i autèntics best sellers: els títols de sempre que mai es deixen de llegir.

Títols que has sentit i sentiràs tota la vida, i que els tens disponibles per llegir com ara Donetes de Louisa May Alcott, Peter Pan de James M. Barrie, El Màgic d’Oz de L. Frank Baum, Frankenstein de Mary Shelley, Les aventures de Tom Sawyer de Mark Twain, Els tres mosqueters d’Alexandre Dumas, L’illa del tresor i El Dr. Jekyll y Mr. Hyde de Robert Louis Stevenson, El fantasma de l’òpera de Gaston Leroux, Cyrano de Bergerac d’Edmond Rostand, El jorobado de Notre Dame de Víctor Hugo, Les aventures d’Ulisses d’Homer, i La llegenda del Rei Artur i els seus cavallers, entre d’altres.

peterpan fantasma de la opera Coberta_Magic_Oz-e1433949910162
mosqueters illa del tresor frankenstein alicia

I si et ve més de gust Don Quijote de la Mancha de Miguel de Cervantes, Les aventures del Pinocho de Carlo Collodi, Alícia al país de les meravelles de Lewis Carrol, l’Odissea d’Homer, L’Eneida de Virgili o Tirant lo Blanc de Joanot Martorell.
Obres clàssiques per a tots els gustos i moments, amb acció i imaginació segons els gustos del lector.

odissea pinocho (02) Don-Quijote-de-la-Mancha.indd tirant

Avui hi podem accedir a través de molt bones adaptacions que amb un llenguatge adequat i el to de la narració original, proposen endinsar-nos en les obres cabdals de la literatura universal a l’abast dels joves lectors.

A què esperes a ser un lector d’obres clàssiques?

Trobaras totes aquestes obres i moltes més exposades a la sala infantil de la Biblioteca.

IMG-20171018-WA0005

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari