Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


VNG celebra el Dia Mundial del Circ

cia patawaEl tercer dissabte del mes d’abril se celebra el Dia Mundial del Circ. I, un any més, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú se suma a la festa amb la programació d’espectacles i activitats diverses.

Així, avui divendres 21 d’abril, a les 18 h, a la plaça de les Neus es podrà veure “Xaribari Blues”, un espectacle de la companyia Circo Los, potent i divertit, on quatre experimentats artistes de circ en una exuberant escenografia i inspirats en la pel•lícula “The Blues Brothers” ofereixen malabars, monocicles i llit elàstic amb equilibris impossibles i vertiginoses acrobàcies amb elegància i molt d’humor.

Per dissabte, l’Escola de Circ Saltimbanqui ha programat, a les 20 h a la plaça de la Vila, un espectacle de circ a càrrec dels seus alumnes.

D’altra banda, les biblioteques de la ciutat també celebren el Dia Mundial del Circ, oferint una exposició dels seus fons dedicats al circ a l’aparador, i amb una hora del conte especial. Dissabte 6 de maig, a la biblioteca Armand Cardona Torrandell, a les 12 h, “La carpa dels contes”, amb la companyia Patawa. El petit circ arriba a la ciutat, i amaga, sota la seva carpa, un munt de històries secretes.naufrags

A banda de l’espectacle de divendres, la Regidoria de Cultura ha programat, dins la temporada estable Escena, un espectacle de teatre clown per a tots els públics.
Serà dissabte 27 de maig a les 21 h als Jardins del Museu Romàntic Can Papiol, amb l’obra “Nàufrags”, de la companyia La Industrial Teatrera. Els petits i grans naufragis de cada dia des de l’humor i la fragilitat. Un espectacle per a tots els públics, on els nens i nenes estan convidats a venir acompanyats.
Les entrades ja es poden comprar a www.elprincipal.cat

A la Xarxa de Biblioteques Municipals de la ciutat trobareu la revista de referància del mon del circ, Zirkolika , i un assortit fons sobre el circ.

 

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari