Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Bib@prop: Les biblioteques ben a prop teu!

bibaprop.png_191393041El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya amb col·laboració de la Gerència de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Biblioteques de Barcelona i les Biblioteques Universitàries de Catalunya han posat en funcionament l’aplicació Bib@prop: Les biblioteques ben a prop teu!

L’objectiu d’aquesta app és la d’informar a la ciutadania i, especialment als estudiants, de l’oferta de biblioteques i sales d’estudi disponibles a Catalunya.

Bib@prop és una app gratuïta que permetrà a qualsevol estudiant i ciutadà, localitzar de forma senzilla la biblioteca o sala d’estudi més propera on poder estudiar.

Actualment ja es poden geolocalitzar 420 biblioteques públiques, universitàries i sales d’estudi catalanes i la informació que s’ofereix a l’estudiant en temps real son les biblioteques i sales d’estudi més propers a l’usuari, el seus horaris i condicions d’accés.

Bib@prop anirà incrementant la seva oferta de geolocalitzacions d’equipaments i instal·lacions per a estudiar, a mesura que es vagi incorporant més biblioteques i sales d’estudi que habiliten els ajuntaments, universitats, associacions i col·legis.

pantallazo1 pantallazo2 pantallazo3

Aquesta nova iniciativa és fruit de la col·laboració activa de moltes biblioteques de diferents institucions i xarxes, dins del marc del projecte LABO. D’aquesta manera, s’uneixen esforços i recursos de biblioteques públiques i universitàries per tal de facilitar als estudiants accés als serveis públics.

L’aplicació ja està disponible per a dispositius Android (via Play Store) i en breu ho estarà per dipositius iOS (via Apple iTunes)

Podeu descarregar l’aplicació aquí.

 

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari