Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


FIRA DE BOLOGNA 2011

fira.jpgEl 28 de març a l’1 d’abril tindrà lloc la FIRA DE BOLOGNA.
Aquesta és la Fira internacional del Llibre Infantil i Juvenil més important d’Europa i una de les més importants a nivell mundial.

LES COL·LECCIONS GINJOLER I CARAMBUCO tornaran a estar presents en aquesta Fira juntament amb d’altres col·leccions del Cep i la Nansa edicions després de l’experiència de l’any passat.

Els contes Ginjoler, van néixer a partir d’una activitat de la biblioteca Armand Cardona Torrandell: l’hora del conte en llengua de signes que trimestralment s’ofereix a la biblioteca. Tots els títols publicats d’aquesta col·lecció han estat presentats a la Cardona amb un gran èxit de públic. El proper conte, 11è de la col·lecció serà presentat a la Biblioteca el 16 d’abril: “El Sol fa tard” de Susana Peix i il·lustracions d’Anna LLenas, és el primer Ginjoler que veurà la llum a l’hora que les dues col·leccións Ginjoler i Carambuco, aquesta darrera en castellà i Llengua de Signes Espanyola amb el títol “El Sol llega tarde” com a 5è títol de la col·lecció.

Cada any, a finals del mes de març en aquesta ciutat es celebra una Fira dedicada al llibre infantil i juvenil, on s’arrepleguen editorials, autors, il·lustradors i tothom relacionat amb el món dels contes éssent un dels referents a nivell internacional.

Els guanyadors del premi Bologna Ragazzi Award 2011 han estat:

Ficció:FABLES Ėsope, adaptació de Jean-Philippe Mogenet, il·lustracions de Jean-François Martin.

favole-di-esopo.jpg

No ficció: A HOUSE OF THE MIND: MAUM text de Kim Hee-Kyung, il·lustracions de Iwona Chmielewska.

maum.jpg

Nous horitzons: MIL-FOLHAS – HISTÓRIA ILUSTRADA DO DOCE text de Lucrecia Zappi, disseny gràfic de Maria Carolina Sampaio.

mil-folhas.jpg

Opera prima: MONSIEUR CENT TÊTES text i il·lustracions de Ghislaine Herbéra.

monsieur-cent-tetes.jpg

VINE A LA BIBLIOTECA I GAUDEIX DE LA LECTURA!!!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari