Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Tardor de sèries: The Leftovers

The-Leftovers-2014Un cop més arriba la tardor i l’espai de cinema de la Biblioteca Armand Cardona comença una nova temporada de novetats en sèries de televisió.

Aquesta setmana trobareu la primera temporada de la sèrie The Leftovers,  creada per Damon Lindelof i Tom Perrotta per al canal HBO. Està basada en la novel·la de Perrotta del mateix títol, que també trobareu a la secció de novel·la de la Biblioteca.

Lindelof va ser un dels creadors, productors i guionistes de la sèrie Perdidos, una de les sèries que va fer que la ficció televisiva resorgís amb més força que mai als Estats Units.

CapturaLa sèrie està protagonitzada per Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler i Chris Zylka, i va ser estrenada el 29 de juny de 2014 a Estats Units. A Espanya va ser estrenada el 30 de juny de 2014 per Canal+ Series.

El 13 d’agost de 2014, HBO va anunciar la renovació de la sèrie per a una segona temporada. El 10 de desembre de 2015, es va donar a conèixer que la sèrie va ser renovada per a una tercera i última temporada.

La trama de la sèrie s’inicia tres anys després que milions de persones hagin desaparegut de la Terra de cop i volta. Sense avís. Sense motiu.

Alguns dels que queden hi busquen explicacions científiques, però els més fanàtics creuen que es tracta d’un esdeveniment religiós i proliferen tota mena de sectes.

En Kevin Garvey, l’home concret davant l’abstracció, procura mantenir una aparença de normalitat malgrat que la seva pròpia família s’està desintegrant: la seva dona s’ha unit al Residu Culpable, una secta local que traspua problemes, i el seu fill Tom segueix un profeta anomenat Sant Wayne.

Només queda la seva filla, la Jill; però ja no és la noia dolça que ell coneixia.

leftovers-1-590x324

Es tracta d’una historia coral que vol aprofundir més en el que senten i pensen els personatges davant aquest fenòmen estrany que no pas esbrinar que és el que ha passat amb els que han desaparegut.

Us deixem amb el tráiler d’aquesta primera temporada.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari