Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Te cuento en la cocina’ de Ferran Adrià

EBE46985Aquest mes d’agost, trobareu com a novetat a la Sala Infantil de la Biblioteca Armand Cardona el nou llibre de cuina de Ferran Adrià, adreçat a nens i nenes i titulat Te cuento en la cocina.

El projecte ha estat ‘cuinat’ per Disney i la fundació de Ferran Adrià, Bullifundation.

Es tracta un innovador projecte interactiu que combina els famosos personatges de Disney i les receptes de Ferran Adrià amb el propòsit que, per mitjà de la lectura, els pares aprenguin a cuinar amb els seus fills mentre fomenten els hàbits del menjar saludable.

Te cuento en la cocina és un llibre de receptes saludables amb il·lustracions animades, on els personatges de Disney ens expliquen les seves entretingudes històries. L’exemplar ofereix més de 60 receptes creatives i ideals per elaborar en família.

L’objectiu és ensenyar als nens la màgia que hi ha darrere dels aliments sans que formen part de la dieta mediterrània, i gastronomia en general. Per a la creació d’aquestes receptes el xef més prestigiós del món , busca el poder d’aquests personatges de Disney, desenvolupant meravelloses proposades culinàries inspirades en pel·lícules com: Frozen, Spiderman, Cars, o Star Wars, entre moltes altres.

Podeu veure la recepta dels ‘Llagostins d’una galàxia molt i molt llunyana’ aquí.

0

El projecte ajudarà als nens aprendre l’origen dels productes naturals, utilitzant una metodologia molt pràctica i el joc, en companyia dels pares i els seus personatges favorits. Totes les receptes proposades van ser supervisades per l’assessorament nutricional del prestigiós Hospital Universitari La Paz de Madrid i tots menús estan creats especialment per a nens i caracteritzats per ser sans i equilibrats, amb la finalitat de complir els objectius plantejats.

El projecte també disposa d’un web multimèdia, un espai de televisió, un blog i una aplicació per mòbils i tauletes que estarà disponible a finals d’any i serà el complement ideal per ajudar a les families a crear moments de molta alegria al voltant de la cuina.

A la televisió, es pot veure al xef col·laborant al programa de Disney Channel Un, Dos, Chef!, on cada setmana el cuiner ajuda a Aimar i al ‘Monguillo’ a superar el repte que els hi planteja el convidat del programa.

Al web també podeu trobar diversos vídeos animats on s’explica com el xef es va inspirar per elaborar cadascuna de les receptes.

Us deixem amb el vídeo de la recepta de ‘Globitos voladores de pollo’, inspirada en la pel·lícula de Pixar, Up.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari