Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Joan Noya

El vilanoví Joan Noya és un apassionat per Amèrica,JOAN-NOYA la qual ha recorregut tota la seva geografia, i a la que ha treballat com a consultor internacional per diverses multinacionals.

Poliglota i viatger impenitent, ha desenvolupat la seva vida professional al món de l’empresa com a executiu i consultor internacional. Des de fa anys participa en la gestió de nombrosos projectes a Amèrica.

Ha publicat els dos llibres que us presentem avui. El elocuente gesto del señor Krause, una novel·la sobre la bombolla immobiliària i la corrupció ambientada a l’Espanya de finals dels noranta, i Relatos americanos, un recull de cinc contes que ens porten per diferents moments i espais d’Amèrica. Actualment treballa en una novel·la sobre la impostura religiosa.

 

 

el-elocuente-gesto
El elocuente gesto del señor Krause

La vida benestant de Luis Mayol s’ensorra quan Klaus Krause, el nou director de la multinacional per la qual treballa des de fa anys, li comunica la seva imminent destitució. Decidit a impedir-ho, idea un ambiciós pla que li farà mudar la seva actitud i les seves conviccions.

Amb el rerefons d’un país en ple desenvolupament immobiliari, el clarobscur de la bellesa de Sitges i una complexa història d’amor, Luis Mayol es bolcarà en la seva confabulació obsessiva fins a destruir per complet tot allò en el que creia.

El eloqüent gest del senyor Krause és una crítica social dels anys del boom de la construcció i una novel·la que reflexiona sobre les pors i la pèrdua de valors de l’home actual.

 

 

Relatos americanos.jpg

 

Relatos americanos

Una telenovel·la, dos assassinats, molta impostura, amor a dojo i una revolució per explicar Amèrica.

Relats americans recopila cinc narracions que ens porten, amb humor, sexe, thriller i paròdia, del Mèxic revolucionari a la modernitat nord-americana, de l’Equador de la dictadura militar dels anys 70 a la faràndula de Bogotà o la societat brasilera dels 90.

Amb la lucidesa que cisella la nostàlgia, un estil cura i un ritme àgil, Joan Noya ens mostra les societats americanes a través del fil que trenen la il·lusió amorosa i la impossibilitat de realitzar els somnis, sempre amb el nexe comú de la presència femenina, que acabarà sent decisiva en l’esdevenir de les històries.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari