Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


PUNTS! A L’HORA DEL CONTE

Senyal petit i circular…

Això és el que diu el diccionari. Però els punts poden ser de molts tipus… poden ser grans, o petits. Blancs, vermells, blaus, grocs, verds… de mil i un colors diferents.

Aquest dissabte 26 de gener, a les 12h: l’Hora del conte… de la mà de la nostra col·laboradora Esther Sampietro, els nens i nenes podran gaudir d’una hora del conte doble dedicada als punts:

El punt de Peter H. Reinolds publicat per Serres.el-puntreynolds.jpg

A en Ramon li agrada molt dibuixar. A qualsevol hora. Qualsevol cosa. A qualsevol lloc. El dibuix el fa feliç. Però tot d’una tot canvia. Una observació imprudent del seu germà gran, fa que els esbossos d’en Ramon acabin en paper arrugat. Afortunadament per al Ramon, la seva germana, la Maria, veu el món d’una manera diferent, i l’ajuda a descobrir el seu propi art, l’art del “quasi”. L’autor

potencia la necessitat d’encendre la flama creativa amb molta cura. Aprendre que el pensament creatiu del “quasi” és més meravellós i veritable que un art on has de seguir unes regles de perfecció. D’aquesta manera, l’autor tracta de despertar en els nens la inspiració i les millors sensacions de benestar en el moment de la creació d’una idea, un dibuix, etc.

I Un llibre de Hervé Tullet publicat per Crïlla.un-llibretullet.jpg

No és un llibre qualsevol… és un llibre per jugar, llegir, mirar, tocar, sacsejar, girar, bufar… i passar-ho d’alló més bé!

No us ho perdeu! aquesta setmana hora del conte doble!!

1 Comentari fins ara

  1. Susana Dijous 27 de Gener de 2011 - 10:25 h

    L’Esther sempre fa unes presentacions fantàstiques!! I aquest “Un llibre” és molt divertit. Segur que ho passarem genial!

Deixa un comentari