Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Anna Roig a l’Auditori

portadaDemà divendres dia 17 a les nou del vespre Anna Roig i L’ombre de ton chien finalitzen la seva gira de presentació del seu darrer treball, Un pas i neu i un pas, a l’Auditori Eduard Toldrà de la ciutat.
Aquest tercer disc de l’autora penedesenca ens evoca sensacions, paisatges i reflexions, amb una mirada més propera a la realitat i un ritme reposat. En aquestes noves cançons tot és més suggerit que explicat i L’ombre de ton chien explora altres territoris sonors per reflectir musicalment aquesta nova perspectiva, creant ambients de caire més contemplatiu.
Sempre curosos amb la seva posada en escena, l’aspecte visual pren més força que mai en la presentació en directe d’aquest nou treball. Concebut com a espectacle global, amb recursos manllevats de diferents arts escèniques, l’actuació d’Anna Roig i L’ombre de ton chien representarà una experiència que transcendirà allò estrictament musical.grup
L’espectacle, dirigit per Pako Merino i Diego Lorca de la companyia Titzina Teatro, aposta per no utilitzar la paraula i deixar que les cançons llueixin per si soles a través de la pròpia interpretació i recursos visuals donats per la utilització de l’espai i la il·luminació. Aquest espectacle ha significat un pas molt important per al grup a nivell escènic.

Amb una personalitat i estil propi, Anna Roig i L’ombre de ton chien s’ha consolidat com una proposta de qualitat que es caracteritza per la creació i interpretació de temes en català i francès.
Aquest grup de músics del Penedès van decidir recuperar la chanson mantenint la llengua francesa i afegint-li la pròpia, el català.
El resultat d’aquesta original proposta són els tres treballs discogràfics que el grup ha llençat al mercat amb gran èxit.
Decidits a no casar-se amb un sol estil, fan de l’eclecticisme un dels puntals de la frescor d’aquesta proposta, en que la coherència ve donada per la forta personalitat de les composicions de l’Anna.

 
primer discEls seus anteriorsbigoti vermell treballs, Anna Roig i L’Ombre de Ton Chien, i Bigoti vermell també els varen presentar al Teatre Principal i a l’Auditori Eduard Toldrà respectivament, i els podreu trobar a la Xarxa de Biblioteques municipals de la ciutat.

 

 

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari