Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Aquell d’allà no sóc jo

portadaAvui us presentem Aquell d’allà no sóc jo, la primera novel·la d’un jove i polifacètic autor vilanoví, Pau Escribano.

Durant una curta estada a Nova York per motius de feina va desenvolupar en forma de novel·la el que en principi era l’esquelet d’un guió cinematogràfic de vint fulls. I el resultat és aquest relat de ciència ficció que, tot sigui dit, es llegeixen d’una tirada. Acostumat com estava a escriure guions de televisió, curtmetratges, publicitat… aquesta obra li ha representat un canvi d’hàbits en la seva manera de escriure, per passar del guió d’un gag de tres pàgines a tota una obra de dos-centes setanta-set, llegint i reescrivint fins que el resultat li era satisfactori.

En un futur indeterminat, en un món on els casquets polars s’han fos i el món està parcialment inundat, la teletransportació s’ha convertit en el mitjà de transport habitual. Tothom el fa servir, però la veritat és que l’invent de la companyia WTC i el seu maligne president, l’Albert Grey, no és el que sembla. El Marc Garcia, juntament amb la Laura Sala, treballadora de WTC, es convertirà en el revelador de la veritat després de la primera vegada que es teletransporta.

Pau Escribano Valls (Vilanova i la Geltrú, 1981).Pau Escribano El seu somni des de petit era ser escriptor, pallasso o astronauta. Per això es va empaperar l’habitació d’estrelles fluorescents. Dos dies després ja n’estava fart de dormir amb tanta llumeta. Llicenciat en Comunicació Audiovisual, ha desenvolupat la seva carrera a la televisió, com a guionista de programes d’humor com Una Altra Cosa, Polònia o Crackòvia, que també ha dirigit; al teatre, on és coautor de La Família Irreal i Polònia El Musical; en el món literari, al cinema, realitzant els curtmetratges Primer Contacte i L’Encenedor Quàntic i a la cuina, especialitzat en hummus i truita de patates. I finalment amb aquesta novel·la. Tot i que no és ni un pallasso ni un astronauta, ha aconseguit dedicar-se a escriure i realitzar pallassades i marcianades.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari